Насловна

најава утакмице 37. кола

најава утакмице

Сутра, субота 29.05.2021 са почетком у 17:30 игра се претпоследње, 37. коло Српске лиге Војводина. Ово је за нас последње домаћинство у овој сезони а у госте нам долази другопласирани тим Вршац. У овој утакмици наступамо слабији, због парних жутих картона изостају капитен Жарко Влајић и браћа Бојан и Миљан Глувић. У екипу се након суспензије због парних жутих картона враћа Дејан Јухик.

Омладинац (Нови Бановци) – Стари Град 4:2 (3:1)

Стадион Омладинца, Нови Бановци. 22.05.2021. Српска лига Војводина, коло 36. Жути картони: Глувић Б, Глувић М, Влајић Ж. Стрелци: Матијашевић и Крстић (једанаестерац).

Стари Град: Влајић В, Глувић М, Стојановић, Танасић, Зекић (Ковачевић), Влајић Ж, Родић, Илић, Глувић Б, Матијашевић (Крајновић), Крстић (Бањац).

На прелепом, скоро новоотвореном, стадиону у Новим Бановцима нисмо се добро провели. Од почетка се видело да имамо лош дан. Нисмо играли нашу игру што су домаћини са два брза гола то искористили (11. и 12. минут). После другог примљеног гола смо се тргли и успоставили теренску равнотежу. Међутим, правимо још једну грешку у одбрани након чега гости већ у 25. минуту воде са 3:0. Поново смо се тргли и коначно одигравамо једну акцију након чега преко Матијашевића смањујемо на 3:1 што је и резултат првог полувремена. У другом полувремену правимо непотребан прекршај у шеснаестерцу и гости домаћини повећавају вођство на 4:1. Пред крај утакмице продор Ковачевића по боку и у шеснастерцу га обара домаћи фудбалер а судија свира пенал за нас. Крстић постиже гол из пенала за коначних 4:2. Данас једноставно нисмо имали свој дан.

слика 1
слика 2
слика 3
слика 4

најава утакмице 36. кола

најава утакмие

Сутра, субота 22.05.2021 са почетком у 17:00, играју се утакмице 36. кола Српске лиге Војводина. Овог пута гостујемо у Новим Бановцима против екипе Омладинца. Као и у сваку утакмицу и у ову утакмицу идемо на победу. Сви играчи су спремни а не можемо рачунати само на Јухика који паузира због парних картона.

Стари Град – 1. мај (Рума) 0:0 (0:0)

Стадион Стари Град, 19.05.2021, 35. коло Српске лиге Војводина. Судије: главни – Зорић Драган, помоћници – Дрндаревић Вања и Кантор Мирослав, четврти – Петровић Никола. Делегат/контролор: Милановић Игор. Жути картони: Стари Град: Крајновић (’59) и Јухик (77). 1. мај: Осман (’25).

Стари Град: Влајић В, Глувић М, Стојановић, Танасић, Зекић, Крајновић (од ’81 Влајић Ж), Родић, Илић, Глувић Б, Јухик, Крстић.

1. мај : Рамадани, Томац, Ђокић, Спасић, Алексић (од ’67 Милојевић), Радишић (од ’82 Вучетић), Осман, Машић, Зец, Сремчевић, Вукановић (од ’75 Живковић).

Наставили смо серију непоражености. Данас смо за ривала имали, до овог кола, петопласирану екипу. Противник је био веома квалитетан и концентрисао се на одбрану. Ми смо у утакмицу ушли веома агресивно и силно мотивисани за нову победу. Прву шансу је имао Крајновић који је кренуо са ивице шеснаестерца ка голману али га је стамени штопер гостију спречио да ову шансу претвори у гол. Најбољу шансу на утакмици је имао Зекић када је искоса са леве стране погодио стативу. Поред ових шанси имали смо и пар полуприлика али су се гости одлично одбранили. Кад је већ рећ о гостима, они нису имали ни једну (полу)прилику већ су се определили за искључиву одбрану. Остаје жал што бар једном нисмо успели да материјализујемо одличну игру против такође одличног противника. Утакмица је била за фудбалске сладокусце, недостајали су само голови. Ми из утакмицу у утакмицу играмо све боље и права је штета што се ускоро ближи крај првенства.