Борац (Шајкаш) – Стари Град 6:0 (1:0)

Стадион Борца, 04.06.2022 Српска лига Војводина, коло 30. Гледалаца 100. Судије: главни – Кузмановић Немања, помоћници – Шавија Милош и Ковач Страхиња, чеврти – Димоски Марко. Делегат: Умићевић Радован. Контролор: Корајлија Милан. Стрелци: 1:0 Смиљанић Горан (‘3), 2:0 Гргић Лука (’52), 3:0 Јованић Лука (’62), 4:0 Гргић Лука (’66), 5:0 Јованић Лука (’70), 6:0 Јованић Лука (’75). Жути картони: Борац – Стојановић Никша (’37) и Шево Страхиња (’56).

Борац: Петровић Драгослав, Топић Владо, Стојановић Никша, Ђурић Марко (од ’46 Станковић Дејан), Смиљанић Горан (од ’66 Ђурић Немања), Гргић Лука, Зечевић Данијел (од ’66 Милић Никола), Шево Страхиња (од ’66 Кованушић Душан), Мирковић Игор, Божић Никола, Божић Милош (од ’46 Јованић Лука).

Стари Град: Бјелош Бранко, Родић Дамјан, Тасић Владимир (од ’56 Стојановић Небојша), Костић Лука, Срнка Станислав (од ’56 Миланов Јован), Зиндовић Никола (од ’77 Шкорић Милош), Јевтић Дејан (од ’77 Радовић Иван), Вујић Бојан (од ’77 Рибарски Станислав), Торбица Милутин, Ракић Зоран, Леђанац Александар.