Будућност (Добановци) – Стари Град 4:3 (1:1)

По идеалном времену за игру састали су се домаћи тим Будућност из Добановаца, члан Прве лиге Србије и гостујућа екипа, наш Стари Град. Иако смо екипа из нишег ранга такмичења показали смо зубе. Иако десетковани (нису били Бузаџија, Глувић Бојан, Илић, Бајић и Родић) кренули смо у надигравање са домаћом екипом коју предводи прослављени стручњак Драган Ивановић Гаће који је био тренер Бачке и Напретка из Крушевца. Први смо припретили у 15 минуту када је Крстић шутем из 16 метара лопту пуцао тек изнад пречке. Већ у 20. минуту водимо са 1:0. Продор Стојановића по левој страни, у средину упућује ниску лопту Матијашевићу, овај враћа повратну на капитена Влајића који је зналачки смешта у гол. И даље смо се надигравали али из једне грешке у одбрани примамо гол и то је коначних 1:1 за прво полувреме. У другом полувремену домаћини крећу агресивније и након пенала воде са 2:1. Десетак минута касније 3:1 за домаћина. Но, не предајемо се тако лако. Дубинским центаршутом упућујемо лопту ка Крајновићу (’65 мин) који пуном ногом шаље лопту у гол за 3:2. Још једна грешка наше екипе и то је 4:2. До краја утакмице смо још једним голом Крајновића ( ’78 мин) смањили на 4:3 а имали смо и лепу шансу за изједначење.

Све у свему лепа партија наших момака а надамо се да ћемо се што скорије окупити у пуном саставу што ће за тренера Јелића представљати слатке муке.

За нашу екипу утакмицу су почели: Влајић В, Ковачевић, Радић, Јухик, Глувић М, Крстић, Влајић Ж, Танасић, Стојановић, Матијашевић и Зекић. У другом полувремену су у игру ушли и: Текић, Крајновић, Велев, Бањац, Плавшић и Познановић.

слика 1
слика 2