Динамо 1945 – Стари Град 1:2 (0:2)

Градски стадион у Панчеву, 31.03.2021. Судије: главни – Белић Душан, помоћни – Дрндаревић Вања и Петровић Слободан, четврти – Бибин Алекса. Делегат и контролор: Ђукановић Илија. Стрелци: Динамо: Ахчин (’58), Стари Град: Танасић (’17) и Стојановић (“34). Жути картони: Динамо 1945: Јаковашић (’61) и Стојановски (’86), Стари град: -.

Динамо 1945: Анџић, Вјештица (од ’46 Стојанов), Црномарковић, Стојановски, Мартиновић, Јаковашић (од ’87 Чикић), Ахчин, Дринић (од ’46 Панић), Тмушић, Петровић, Павлов (од ’59 Мачкић).

Стари Град: Бузаџија, Глувић М, Стојановић (од ’79 Ковачевић), Танасић, Зекић (од ’79 Бајић), Влајић (од ’30 Познановић), Родић, Илић, Глувић Б, Јухик, Матијашевић (од ’67 Крајновић).

Тамиш плитак за старопаланчане. Данас смо извојевали веома важну победу. Од првог минута пулени тренера Јелића су кренули агресивно ка голу домаћег Динама. Просто је необјашњиво шта смо све промашивали. Само у првих 10 минута смо имали 3 стопроцентне шансе. Но, нисмо се предавали и наставили смо истим темпом што је уродило плодом већ у 17. минуту евроголом Петра Танасића, голом какав виђамо само у ТВ шпицама. Матијашевић је сам кренуо на голмана домаћина који истрчава и приморава нашег играча да крене у страну али се Матке сналази и лобом на други страну гола асистира Танасићу који је волејчином шаље скоро у саме рашље. У 20. минуту се повредио Стојановић, који је смогао снаге да настави утакмицу, и у 25. минуту и капитен Влајић који је због тежине повреде у 30. минуту напустио игру. Настављамо и даље нападачки и већ у 34. минуту је 2:0 за нас. Лопта долази до Матијашевића који из погађа пречку, лопта се одбија до млађаног Стојановића који је погађа главом иза лђа домаћег голмана.

Друго полувреме настављамо истим темпом али и даље промашујемо шансе. Као што то у фудбалу бива стиже нас казна. Играч домаћина Ахчин лопту прима на средини терена који долази на неких 20-так метара и прецизним шутем смањује наше вођство на 2:1. И поред ове наше неопрезности играмо и даље нападачки али притиска и домаћин и креће на све или ништа али успевамо да се одбранимо и у Бачку Паланку доносимо 3 веома вредна бода. Сви наши момци су дали све од себе да ово и остваримо али вреди истаћи стварање једне квалитетне одбране младих момака: браће Глувић као и Родића и Илића.