ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ОФК Бечеј 1918 (Бечеј)

Детаљи

Датум Време Лига Сезона Коло
28/05/2022 17:30 Српска лига Војводина 2021/22 29

Стадион

стадион Стари Град - Бачка Паланка
Калош, Бачка Паланка, Општина Бачка Паланка, Јужнобачки управни округ, Војводина, 21400, Србија