Јединство (Стара Пазова) – Стари Град 1:0 (0:0)

Српска лига Војводина, коло 01, 14.08.2021. Судије: главни – Тановић Срђан, помоћници – Ковач Страхиња, Вукановић Ненад, четврти – Репчек Иван. Делегат/контролор – Мишић Жика. Стрелац Маодуш (’53). Жути картони: Јединство: Бобар (’33), Бељић (’81) и Тошић (’90+3), Стари Град: Илић В (’52), Зељковић (’56) и Илић М (’77).

Јединство: Бонџић, Јоксовић, Цветојевић, Моравац, Јандрић (од ’70 Тошић), Пилиповић (од ’70 Николић), Маодуш, Бељић, Радосављевић (од ’73 Маринковић), Ђорђевић (од ’62 Цветојевић), Бобар.

Стари Град: Влајић, Симовић, Илић В, Глувић М, Зељковић (од ’58 Бајовић), Торбица (од ’55 Адамек), Родић (од ’67 Плавшић), Илић М, Костић, Глувић Б, Зекић (од ’58 Стојановић).

Утакмица у којој је бољи тим изгубио. Тренер Трива Илић је одлично припремио екипу и утакмица је кренула онако како смо и прижељкивали. У првом полувремену је постојао само један тим. Но, недостајали су голови а било је прилика за њих. У првом полувремену Костић је волејом погодио стативу а Зекић је два пута био у прилици да постигне гол.

Друго полувреме смо кренули без измена и истим темпом као и прво полувреме. Како то у фудбалу бива, кад не искористиш шансе противник те кажњава. У 53. минуту је досуђен прекршај на 18 метара и из слободног ударца примамо гол. Од тог тренутка домаћини су се тргли и успостављају теренску равнотежу. До краја утакмице имали смо још једну прилику за гол док је домаћим у 89 минуту имао такође прилику за гол. Све у свему играли смо добро али је приметан недостатак искуства.