НАСТАВЉЕН УСПЕШАН НИЗ

14.11.2020 стадион „Стари Град“

Стари Град – Омладинац (Нови Бановци) 1:0 (0:0)

Судије: Зорић Драган – Живковић Лука, Грујић Никола – Димоски Марко

Делегат/контролор: Шовљански Александар

Стрелац: Стари Град – Крстић Немања (’56)

Жути картони: Стари Град (Танасић ’71, Јевић ’84, Јухик ’89), Омладинац (Рогановић ’86)

Црвени картон: Омладинац (Радојчић ’71)

Стари Град:

Бузаџија, Текић, Јевић, Танасић, Стојановић (од ’65 Батиница), Влајић (од ’90 Радић), Тодоровић (од ’90 Вујић), Илић, Глувић Бојан, Јухик, Крстић.

Омладинац:

Јагодић, Живановић (од ’77 Бобар), Максимовић, Радојчић, Ђурић, Радовић, Мојсиловић, Радисављевић, Деспотовић (од ’71 Рогановић), Вуковић (од ’59 Бојић), Лежаић.

Стари Град се вратио на стари колосек. У задње 4 утакмице (од чега 2 на страни) 3 победе и нерешена.

Противник у овом колу је била чврста и озбиљна екипа Омладинца која је пре овог кола била испред нас са предношћу од 3 бода. Почетак утакмице је протекао у опипивању снага противника и како је време одмицало Стари Град је преузимао иницијативу и стварао неколико шанси од којих је најбоља била када је Танасић извео корнер а Влајић са ивице петерца волејем шаље лопти преко гола. Озбиљнију офанзиву нам није дозвољавала екипа Омладинца која се показала као веома добар противник. На полувреме се отишло резултатом 0:0. у другом полувремену Стари Град је стрпљивом игром плео мрежу око противничког гола и у једној брзој акцији у 56. минуту најбоље се сналази Крстић Немања и лопту шаље у мрежу противника што изазива велику радост домаћина. Екипа Омладинца се није предавала и кренула на све или ништа што је екипи Старог Града омогућило простор за брзе контранападе. Како је време одмицало екипа Омладинца је постајала све нервознија што је кулминирало у 71. минуту када је играч гостију Радојчић ударио Бојана Глувића што је изазвало општу гужву на терену. У тој гужви жути картон је додељен и нашем играчу Танасићу. До краја утакмице видели смо обострано нападачки игру али гранитна одбрана наше екипе није дала прилику противнику да изједначи. Све у свему стрпљива и зналачка игра Старог Града је донела 3 нова бода и напредовање на табели. До краја јесењег дела остало је још 2 кола. Следи гостовање квалитетној екипи Вршца а у задњем колу нам долази Бачка 1901 из Суботице.

Стари Град – Омладинац (Нови Бановци), прво полувреме
Стари Град – Омладинац (Нови Бановци), друго полувреме