Омладинац (Нови Бановци) – Стари Град 4:2 (3:1)

Стадион Омладинца, Нови Бановци. 22.05.2021. Српска лига Војводина, коло 36. Жути картони: Глувић Б, Глувић М, Влајић Ж. Стрелци: Матијашевић и Крстић (једанаестерац).

Стари Град: Влајић В, Глувић М, Стојановић, Танасић, Зекић (Ковачевић), Влајић Ж, Родић, Илић, Глувић Б, Матијашевић (Крајновић), Крстић (Бањац).

На прелепом, скоро новоотвореном, стадиону у Новим Бановцима нисмо се добро провели. Од почетка се видело да имамо лош дан. Нисмо играли нашу игру што су домаћини са два брза гола то искористили (11. и 12. минут). После другог примљеног гола смо се тргли и успоставили теренску равнотежу. Међутим, правимо још једну грешку у одбрани након чега гости већ у 25. минуту воде са 3:0. Поново смо се тргли и коначно одигравамо једну акцију након чега преко Матијашевића смањујемо на 3:1 што је и резултат првог полувремена. У другом полувремену правимо непотребан прекршај у шеснаестерцу и гости домаћини повећавају вођство на 4:1. Пред крај утакмице продор Ковачевића по боку и у шеснастерцу га обара домаћи фудбалер а судија свира пенал за нас. Крстић постиже гол из пенала за коначних 4:2. Данас једноставно нисмо имали свој дан.

слика 1
слика 2
слика 3
слика 4