11 Седлар Огњен

Име
Седлар Огњен
Држављанство
srb Србија
Место
Везни
Тренутни тим
ОФК Стари Град (Бачка Паланка)
Датум рођења
24/04/2003
Година
19

Српска лига Војводина

СезонаКлуб
2021/22ОФК Стари Град (Бачка Паланка)