Раднички (Зрењанин) – Стари Град 0:0 (0:0)

Стадион крај Скробаре, 17.04.2021. Судије: главни – Меничанин Драгутин, помоћници – Вучић Стефан и Вуколић Срђан, четврти – Субашић Милорад. Делегат: Деспотовић Драган. Контролор: Мићановић Момчило. Жути картони: Раднички: Гајиловић (’37) и Руњевац (’69), Стари Град: Глувић М (‘3) и Радић (’46).

Раднички: Радовић, Бјелица, Јованов, Крстинић, Руњевац, Чигоја, Ковачевић, Бачвански, Гајиловић, Туркуљ, Павковић (од ’46 Крстин).

Стари Град: Влајић В, Текић (од ’69 Зекић), Глувић М (од ’43 Крајновић), Стојановић, Танасић, Влајић Ж (од ’74 Матијашевић), Родић, Радић, Глувић Б, Јухик, Крстић.

У правом јесењем амбијенту видели смо веома отворену игру оба тима. По нас је кренуло доста лоше; већ у првом минуту оправдано досуђен пенал за домаћина. Овог пута фортуна је била на нашој страни, домаћин је у пеналу погодио стативу и лопта се одбија у гол аут. Брзо смо се опоравили од почетног шока и успостављамо равноправну игру. У даљем току првог полувремена обе екипе имају по пар полушанси. У 40. минуту се повређује наш играч Миљан Глувић. Док му се указивала помоћ ван терена повређује се и његов брат Бојан Глувић који је ипак смогао снаге да настави утакмицу. Миљану је натекло колено и завршио је у Ургентном центру зрењанинске болнице али се на крају све добро завршило тако да повреда није била теже природе.

Друго полувреме доноси исти приступ обе екипе али са израженијим шансама за гол. За нашу екипу вреди истаћи шансе Крајновића, када је голман сјајном парадом лопту ишчупао из рашљи, и оштар ударац искоса Матијашевића када голман крајним напором скреће лопту у корнер. Све у свему обострано отворена утакмица у којој је резултат могао превагнути на било коју страну тако да је нерешен резултат реалан исход утакмице.