Стари Град – 1. мај (Рума) 0:0 (0:0)

Стадион Стари Град, 19.05.2021, 35. коло Српске лиге Војводина. Судије: главни – Зорић Драган, помоћници – Дрндаревић Вања и Кантор Мирослав, четврти – Петровић Никола. Делегат/контролор: Милановић Игор. Жути картони: Стари Град: Крајновић (’59) и Јухик (77). 1. мај: Осман (’25).

Стари Град: Влајић В, Глувић М, Стојановић, Танасић, Зекић, Крајновић (од ’81 Влајић Ж), Родић, Илић, Глувић Б, Јухик, Крстић.

1. мај : Рамадани, Томац, Ђокић, Спасић, Алексић (од ’67 Милојевић), Радишић (од ’82 Вучетић), Осман, Машић, Зец, Сремчевић, Вукановић (од ’75 Живковић).

Наставили смо серију непоражености. Данас смо за ривала имали, до овог кола, петопласирану екипу. Противник је био веома квалитетан и концентрисао се на одбрану. Ми смо у утакмицу ушли веома агресивно и силно мотивисани за нову победу. Прву шансу је имао Крајновић који је кренуо са ивице шеснаестерца ка голману али га је стамени штопер гостију спречио да ову шансу претвори у гол. Најбољу шансу на утакмици је имао Зекић када је искоса са леве стране погодио стативу. Поред ових шанси имали смо и пар полуприлика али су се гости одлично одбранили. Кад је већ рећ о гостима, они нису имали ни једну (полу)прилику већ су се определили за искључиву одбрану. Остаје жал што бар једном нисмо успели да материјализујемо одличну игру против такође одличног противника. Утакмица је била за фудбалске сладокусце, недостајали су само голови. Ми из утакмицу у утакмицу играмо све боље и права је штета што се ускоро ближи крај првенства.