Стари Град – Борац (Шајкаш) 0:1 (0:0)

Српска лига Војводина 2021-22 коло 15, стадион Стари Град, субота 20.11.2021. Судије: главни – Тешановић Горан, помоћници – Вукановић Ненад и Николић Владимир, четврти – Тановић Срђан. Делегат/контролор – Лековић Горан.

Стари Град: Кнежевић, Ракић, Глувић М, Стојановић (Торбица), Тасић, Зељковић (Ћирић), Родић, Илић, Бајић, Глувић Б, Седлар.

Борац: Милиновић, Топић, Вучетић, Ђурић, Смиљанић, Стојановић, Матић, Рашић, Мирковић, Божић, Брборић.

У веома бледој и безидејној утакмици боље су се снашли гости. Ми нисмо били ни сенка од прошлонедељне утакмице и публика је разочарана напустила стадион, не резултатом већ игром. Хтели смо што пре да постигнемо гол и прескакали смо средину терена, тј покушавали смо дубинским лоптима. Поред високих играча гостујуће екипе то није могло проћи. Имали смо и пар прилика али смо били тотално деконцентрисани у одлучујућим тренуцима. У другом полувремену, око 60. минута гости изводе, од нас потпуно беспотребно направљен, корнер и из гужве играч гостију упућује ударац на гол, наш играч је избија али главни судија након интервенције помоћног судије да је лопта прешла гол црту признаје погодак. До краја смо имали још пар (полу)прилика али смо и даље деконцентрисани и не успевамо барем да изједначимо. Утакмица за заборав којом је спуштена завеса на јесењу полусезону.