Стари Град – Слога (Чонопља) 2:1 (0:1)

22. коло Српске лиге Војводина

17.03.2021 игралиште Стари Град

Судија: Репчек Иван (Врбас), помоћници Ковац Страхиња (Врбас) и Чубрило Љубица (Инђија). Делегат и контролор Алексић Владан.

Стрелци: Стари Град: Танасић (’85 – једанаестерац), Крстић (’90); Слога – Вемић (’44)

Жути картони: Стари Град – Текић (’23), Слога – Ребић (’73).

Стари Град: Бузаџија, Текић, Бајић (од ’86 Зекић), Глувић М, Стојановић (од ’46 Крстић), Танасић, Влајић Ж, Илић, Глувић Б, Јухик (од ’46 Крајновић), Матијашевић (од ’82 Познановић).

Слога: Буловић, Ребић, Мазињанин (од ’54 Перуничић), Јованоић, Милошевић (од ’73 Митровић), Вемић, Манчић (од ’54 Нинковић), Коњовић, Пурић, Ђоровић, Вукас (од ’54 Сапозниченко).

Данас смо имали веома узбудљиву утакмицу. Значај утакмице за обе екипе је одредио ток утакмице. Гостима је победа била императив за бег из опасне зоне па су, с обзиром да су гостовали, играли на све или ништа. Домаћој екипи победа је била императив. Екипа Старог Града је од првог минута кренула у тоталну офанзиву али нам је као и у прошлим утакмицама мањкала концентрација у самој завршници а самим тим и недостатак реализације. Просто је невероватно да стварамо прилике али лопта једноставно неће у гол. И као што то у спорту бива једну неопрезност наше одбране у самом финишу првог полувремена и гости долазе у вођство што је и био резултат првог полувремена. У другом полувремену смо опет кренули у офанзиву али је тренутан резултат утакмице унео велику дозу нервозе у нашу екипу. Шанса за шансом али је резултат и даље био као на првом полувремену. Ко зна којим током би утакмица ишла да нас статива није спасила од вођства гостију од 2:0. Просто је невероватно какав пресинг смо наметнули али тек при крају утакмице прекршај над Глувић Бојаном судија санкционише једанаестерцом. Сигуран извођач пенала је у 85. минуту био Петар Танасић. У том моменту крећемо на све или ништа и у 90. минуту ерупција одушевљења на стадиону, центаршут са десне стране голман гостију захваћа лопту али недовољно и главом на њу налеће Немања Крстић за коначних 2:1 за домаће. Веома значајна победа за поврат самопоуздања у екипи домаћег Старог Града.

пенал за Стари Град – Петар Танасић

слика 1
слика 2
слика 3
слика 4
слика 5
слика 6