Тиса (Адорјан) – Стари Град 8:2 (4:1)

Стадион Тисе, 15.05.2022 Српска лига Војводина коло 27. Гледалаца 67. Судије: главни – Бибин Алекса, помоћници – Николић Владимир и Зекоња Невен, четврти – Мрђа Неђо. Делегат: Умићевић Радован. Контролор: Медаковић Горан. Стрелци: 1:0 8′ Фејеш Арон, 1:1 14′ Костић Лука (пенал), 2:1 19′ Фејеш Арон, 3:1 21′ Кудрић Игор, 4:1 25′ Килибарда Урош, 5:1 53′ Золнајић Александар (пенал), 5:2 59′ Торбица Милутин, 6:2 70′ Фејеш Арон, 7:2 74′ Миликић Александар, 8:2 77′ Миликић Александар.

Тиса: Антић Душан, Свитић Драган, Славуљица Недо (од ’77 Арежина Момчило), Фејеш Арон, Томишић Стефан, Јоветић Александар, Николин Витомир (од ’77 Месарош Акош), Провчи Данило (од ’46 Крмар Миливој), Килибарда Урош (од ’60 Васић Драгољуб), Золнајић Александар, Кудрић Игор (од ’72 Миликић Александар).

Стари Град: Кнежевић Иван, Родић Дамјан, Глувић Миљан (од ’56 Срнка Станислав), Тасић Владимир (од ’56 Зиндовић Никола), Костић Лука (од ’83 Шкорић Милош), Седлар Огњен (од ’56 Стојановић Небојша), Торбица Милутин, Вујић Бојан (од ’70 Бјелош Бранко), Ракић Зоран, Леђанац Александар, Јевтић Дејан.