ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ОФК Вршац (Вршац)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК 1. Мај (Рума)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК Војводина 1928 (Перлез)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК Раднички 1912 (Сомбор)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ОФК Бечеј 1918 (Бечеј)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК Феникс 1995 (Апатин)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК Тиса (Адорјан)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК Борац (Сакуле)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК Слога (Чонопља)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка) – ФК Хајдук 1912 (Кула)